Gala Comunității Prahovene, ediția 2023, organizată de Fundația Comunitară Prahova și Observatorul Prahovean, este un eveniment de recunoaștere și de promovare a faptelor bune și a oamenilor care le-au realizat. Scopul evenimentului este de a aduce oamenii împreună și de a-i inspira să facă lucruri bune în comunitatea lor.

Cei aproape 80 de nominalizați  ce au trecut de criteriile de eligibilitate au fost împărțiți în nouă categorii, în funcție de activitatea lor: ajutor oferit semenilor, cultură, educație, implicare civică, mediu, mobilizarea comunității, sănătate, sport și suport social.

La categoria SPORT, printre cei nominalizați, se numără și antrenorii Secției de Patinaj Viteza de la Clubul Sportiv Petrolul Ploiești, Ion Opincariu și Dorin Zărnescu.

În perioada 8 – 19 noiembrie, nominalizații galei pot fi votați pe platforma www.galaprahovei.ro, însă doar pentru un singur nominalizat din cadrul unei categorii.

Câștigătorii Galei Comunității Prahovene vor fi anunțati doar în cadrul evenimentului de acordare a premiilor și comunicați ulterior pe pagina web și pe canalele social media.

Toți cei nominalizați vor participa vineri, 24 noiembrie 2023,  la Gala Comunității Prahovene, un eveniment de excepție organizat într-un cadru de vis, RAMATUELLE – events beyond imagination, pentru a cunoaște modelele comunității noastre, pentru a celebra faptele bune.

La Gala Comunității Prahovene vor fi prezenți și invitați speciali, oameni de o valoare incontestabilă, care  prin activitatea lor au adus plus valoare întregii comunități.