Stațiunea Mamaia a găzduit, în acest weekend, Campionatul Național de Triatlon, Cupa României la Supersprint și H3 RO 2023, la care Clubul Sportiv Petrolul Ploiești a fost reprezentat de către Dania Crîngașu și Cristina Țolea.

În proba de Ștefetă Fete, echipa noastră, alcătuită din cele două sportive amintite, a obținut locul 2 în proba de sprint (2 X 200 metri înot, 5 km ciclism, 2 km alergare) la categoria Cadete (14-15 ani), din cadrul Campionatului Național de Triatlon.

De asemenea, Cristina Țolea s-a clasat pe locul 1 în proba de Supersprint (400 metri înot, 10 km ciclism, 3 km alergare) la categoria Cadete din cadrul concursului Cupa României, precum și la categoriile Open și Tineret din cadrul concursului internațional H3 RO.

La această competiție internațională s-au aliniat la start 800 de sportivi din 10 țări, printre care și cei mai buni triatloniști din România, la toate categoriile de vârstă (cadeți, juniori, tineret și seniori).

Rezultatele remarcabile obținute la acest concurs, cât și la cele au participat de-a lungul anului competițional la Triatlon, au avut la bază ambiția și seriozitatea de care au dat dovadă cele două sportive sub îndrumarea și pregătirea antrenorilor de natație și ciclism din cadrul clubului.