Performanță extraordinară a tinerei Teodora Pârvu, legitimată la Clubul Sportiv Petrolul Ploiești, care s-a calificat la Jocurile Olimpice ale Tineretului, competiție ca va avea loc în perioada 19 ianuarie – 1 februarie 2024, în Coreea de Sud.

Pentru Teodora Pârvu, pregătită la club de către antrenorul Ion Opincariu, urmează un stagiu de pregătire la Inzell (Germania), în perioada 25 decembrie 2023 – 11 ianuraie 2024 și apoi la Izvorani, în perioada 12-17 ianuarie 2024, după care urmează deplasarea către Asia.

La lotul național, Teodora va fi pregătită de către Marius Paraschivoiu, de la CSU Brașov, fost sportiv la CS Petrolul Ploiești.

În ultima perioadă, sportiva de la CS Petrolul Ploiești a efectuat un stagiu de pregătire la Inzell (Germania), finanțat de către Comitetul Olimpic și Sportiv Român (în perioada 15 octombrie – 11 noiembrie a.c.), apoi la concursurile de la Baselga de Tine și Collalbo, ambele în Italia, unde a avut cea mai bună clasare a sa, locul 40, ceea ce i-a asigurat calificarea la competiția din Coreea de Sud.  

La Jocurile Olimpice ale Tineretului din Coreea de Sud, competiție aflată la cea de-a patra ediție, delegația țării noastre va fi cea mai numeroasă.

Mult succes, Teodora!