Cinci sportivi ai secției de lupte de la Clubul Sportiv Petrolul Ploiești au luat startul la Cupa României de juniori U20, care a avut loc, în perioada 27-29 mai 2022, la Pitești. Aceștia sunt Bianca Andreiași, Andrei Eremia, Georgică Giurec, Laurențiu Cheng și Toedor Mitrică, ei fiind însoțiți de antrenorii Andreea și Ionuț Pătru.

Cele mai bune rezultate au fost reușite de Bianca Andreiași – locul II, Andrei Eremia și Teodor Mitrică – ambii fiind clasați pe locul V.

„Am avut o competiție reușită, cu meciuri strânse și frumoase. Evoluția sportivilor noștri a fost foarte bună, Bianca pierzând în finală după un meci foarte disputat, în fața unei sportive foarte bune, medaliată pe plan internațional. Andrei Eremia și Teodor Mitrică au pierdut, din păcate, finalele pentru locurile III, după niște meciuri foarte disputate, cu răsturnări de situații, iar Laurențiu Cheng și Georgică Giurea au participat la categoria 70 Kg, una foarte puternică, cu mai mulți sportivi medaliați la nivel internațional”, au precizat antrenorii Andreea și Ionuț Pătru.