Sase sportivi de la Clubul Sportiv Petrolul Ploiesti au participat, in perioada 7-10 aprilie 2022, la Odorheiu Secuiesc, la Cupa Romaniei la lupte, rezervata categoriilor de varsta U15 si U16, la care au luat startul peste 450 de copii.

Cele mai bune rezultate le-au obtinut Sophia Anastase (categ. 66 kg) – locul IV si Antonio Mihai (categ. 35 kg) – locul VI.

Ceilalti sportivi pregatiti de Andrada si Ionut Patru au inregistrat urmatoarele rezultate: Alexandra Lica (categ. 50 kg) si Erick Patru (categ. 85 kg) – eliminati in turul al doilea, Daria Francu (categ. 58 kg) si Mario Mihai (categ. 68 kg) au pierdut ultimul meci inainte de intrarea in finala mica.

„Tinand cont de faptul ca sportivii nostri au participat la o categorie superioara de varsta, prestatia lor in cadrul competitiei a fost una buna. Meciurile pierdute de catre aceastia au fost prin decizii la limita, in fata sportivilor clasati pe primele 3 locuri, asa incat evolutia lor ne da sperante ca in viitor se pot clasa pe podium”, apreciaza antrenorii Andreea si Ionut Patru.