În perioada 2-4 decembrie 2022, la Târgu Mureș, a avut loc Campionatul Național de Poliatlon rezervat copiilor de 10-11 ani, la care Clubul Sportiv Petrolul Ploiești a fost reprezentat de 4 sportivi: Angelica Grosu, Ella Dobre, Luca Drăgulin și Angel Grosu.

Aceștia și-au îmbunătățit mult timpii anteriori și au terminat competiția fără penalizări (descalificări). Fiind un concurs poliatlon, ei au fost obligați să înoate toate probele, fetele reușind să facă baremele pentru participarea la Campionatele Naționale din vară la categoria Cadeți.

În perioada 8-11 decembrie 2022, la Miercurea Ciuc, a avut loc Campionatul Național al Cadeților în Bazin Scurt, la care CS Petrolul Ploiești i-a avut la start pe Sabin Stanciu, Bogdan Nae, Bogdan Șerban, Cristina Tolea, Arina Manolache, Cătălina Neagu, Melania Neagu, Dania Crângașu și Eva Matei.

Cristina Tolea, Ariana Manolache și Dania Crângașu și-au îmbunătățit timpii, progres ce dă speranțe tehnicienilor de la club că în anul următor vor urca în Top 10. Ceilalți sportivi și-au îmbunătățit performanțele, dar nu au reușit să se situeze în prima parte a clasamentului.