Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești a găzduit, în perioada 12-13 iunie a.c., întrecerile Concursului Național pe categorii de vârstă III și II al junioarelor la gimnastică, etapa finală, seria B, la care sportivele de la CS Petrolul Ploiești au obținut în total 13 medalii (3 de aur, 7 de argint și 3 de bronz).

Un reportaj video cu prestatia sportivelor de la CS Petrolul Ploiesti gasiti AICI.

Iată sportivele participante de la clubul nostru și cele mai bune rezultate ale acestora:

Junioare III, nivel 7, Antonia Constantin: locul 1 la paralele, locul 2 la individual compus, bârnă și sol și locul 3 la sărituri.

Junioare II, nivel 5, Daria Mihai: locul 3 la bârnă

Junioare II, nivel 5: Diana Tudor: locul 2 la bârnă și sol și locul 3 la paralele; Bianca Voicu, locul 11 la individual compus.

Junioare II, nivel 4: Ema Iordache: locul 1 la bârnă și individual compus, locul 2 la sol și sărituri, locul 4 la paralele

Sportivele de la CS Petrolul se pregătesc cu antrenorii Livia Costache, Gabriela Tavaru, Corina Ungureanu și Camelia Rădulescu.

La competiția de la Ploiești au participat 50 de sportive de la CSS1 Constanța, CSM Cluj Napoca, CS Dinamo București, CSS Sibiu, CSS 2 Bucurști, CSS Buzău, CSS 1 Timișoara, CSS Bârlad, CSS Focșani și, evident, CS Petrolul Ploiești.